De beste en goedkoopste van Nederland! | Vraag nu een vrijblijvende offerte aan | Tel: 026 311 44 66 | Email: info@adfoloyalty.nl

De beste en goedkoopste van Nederland!

Home E Blog E Waarom een eigen domeinnaam voor je bedrijfs-e-mails essentieel is
Waarom een eigen domeinnaam voor je bedrijfs-e-mails essentieel is
Koen Sweers

Als bedrijf zijnde is het van groot belang om professioneel en betrouwbaar over te komen. Een van de belangrijkste communicatiemiddelen die een bedrijf heeft, is de e-mail. Het is daarom essentieel dat je als bedrijf een eigen domeinnaam gebruikt voor het versturen en ontvangen van e-mails, in plaats van het gebruik van standaard e-maildiensten zoals Yahoo, Gmail of Hotmail.

Het gebruik van een eigen domeinnaam geeft je bedrijf een professionele uitstraling en verhoogt de betrouwbaarheid van je e-mails. Klanten en potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om een e-mail te openen en te lezen als deze afkomstig is van een bedrijfsdomeinnaam, omdat dit laat zien dat de e-mail afkomstig is van een betrouwbare bron. Daarnaast zorgt het gebruik van een eigen domeinnaam ervoor dat de e-mails van je bedrijf gemakkelijker te herkennen zijn en minder snel als spam worden aangemerkt.

Het gebruik van standaard e-maildiensten daarentegen, kan onprofessioneel en onvertrouwd overkomen. Het gebruik van een algemeen e-mailadres zoals “bedrijfsnaam@gmail.com” kan ervoor zorgen dat klanten en potentiële klanten je bedrijf minder serieus nemen. Bovendien kan het gebruik van een standaard e-mailadres zorgen voor problemen met de verzending en ontvangst van e-mails, wat de communicatie met klanten kan verstoren.

Een eigen domeinnaam voor je e-mails is dus van groot belang voor de uitstraling en betrouwbaarheid van je bedrijf. Gelukkig is het verkrijgen van een eigen domeinnaam en het opzetten van een professioneel e-mailsysteem tegenwoordig zeer eenvoudig en betaalbaar. Investeer daarom in een eigen domeinnaam en zorg ervoor dat de communicatie met klanten professioneel en betrouwbaar verloopt.