De beste en goedkoopste van Nederland! | Vraag nu een vrijblijvende offerte aan | Tel: 026 311 44 66 | Email: info@adfoloyalty.nl

De beste en goedkoopste van Nederland!

De wereld van dino’s

Bent u op zoek naar een spannende manier om klanten te betrekken bij uw supermarkt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: onze “Wereld van Dino’s” loyaliteitsactie! Laat uw klanten genieten van fascinerende feiten en prachtige plaatjes over de meest opwindende dinosaurussen ter wereld. Bij elke aankoop van een gewenst bedrag aan boodschappen ontvangen klanten een uniek plaatje om hun verzamelalbum mee compleet te maken. En dat is nog niet alles: klanten maken kans op geweldige prijzen, waaronder toegangskaarten voor Dinoland Zwolle, door deel te nemen aan onze tekenwedstrijd of door het vinden van een uniek “Gouden Dino Ei” plaatje in hun zakje.

We bieden u de mogelijkheid om uw eigen logo en keuze uit verschillende dino’s op de omslag van het verzamelalbum te personaliseren. Maar dat is nog niet alles! We kunnen ook gepersonaliseerde flyers rond laten gaan in uw omgeving om zo iedereen te informeren over deze spannende spaaractie. En voor de ultieme beleving kunnen we uw flyers samen met een zakje plaatjes in een flowpack verpakken.

En om uw supermarkt helemaal tot leven te brengen, bieden wij u een uitgebreide selectie POS-materialen aan, waaronder spandoeken, roll-up banners, A3- en B1-posters, vloerstickers en plafondhangers. En als kers op de taart, kunt u zelfs een levensgrote raptor in uw winkel zetten om de aandacht van uw klanten te trekken en hun dino-avontuur compleet te maken.

Met onze “Wereld van Dino’s” loyaliteitsactie wordt boodschappen doen een opwindende en leerzame ervaring voor jong en oud.

Doe mee en neem contact met ons op om deze spannende actie te starten!

Bert-Jan Oldengarm

Coop Oldengarm – De wereld van dino’s

“De Dino actie van Adfo Loyalty in samenwerking met Dinoland was een groot succes bij ons. Jong en oud spaarde mee en met de levensgrote dino in de winkel kwam de actie echt tot leven op de winkelvloer.

Klanten vonden het ook erg leuk dat we zoveel vrijkaarten voor Dinoland konden verloten met deze actie!

Jumbo Dinodag

Voor Jumbo Meppel mochten wij zelfs een hele Jumbo Dinodag organiseren als finale van de spaaractie! Het hele park van Dinoland Zwolle was speciaal voor deze dag afgehuurd. Het was een drukke en geslaagde dag!