Goochel spaaractie

Samen met Steven en Jamie Kazàn hebben wij het genoegen een unieke en betoverende spaaractie te presenteren! In deze actie staan 12 zorgvuldig geselecteerde goocheltrucs centraal, persoonlijk uitgekozen door de gerenommeerde goochelaars Steven en Jamie Kazàn. Door te sparen kunnen uw klanten de geheime technieken achter deze magische trucs onthullen.

Deze spaaractie is speciaal ontworpen voor de jongere doelgroep in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Echter, ook oudere klanten zullen ongetwijfeld veel plezier beleven aan het ontdekken van de geheimen achter deze goocheltrucs. Deze spaaractie is een fantastische manier om nieuwe klanten naar uw winkel te trekken, hun herhaalbezoeken te stimuleren, mond-tot-mondreclame te genereren, en uiteraard uw omzet te verhogen.

Naast deze geweldige producten bieden wij ook afbeeldingen voor social media aan en POS-materialen, zoals spandoeken, Roll-Up banners, A3 posters, B1 posters, vloerstickers en plafondhangers om uw actie extra te promoten.

Een bijkomend voordeel van deze spaaractie is dat deze zeer snel inzetbaar is.

Klinkt dat interessant? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!