De beste en goedkoopste van Nederland! | Vraag nu een vrijblijvende offerte aan | Tel: 026 311 44 66 | Email: info@adfoloyalty.nl

De beste en goedkoopste van Nederland!

Historische spaaractie

Bent u op zoek naar een manier om klanten te betrekken bij uw supermarkt? Wij zijn gepassioneerd over het creëren van historische spaaracties die uw klanten betrekken bij de geschiedenis van uw stad, dorp, gemeente en/of omgeving. Onze unieke spaaractie stelt uw klanten in staat om prachtige plaatjes te verzamelen en deze te bewaren in een verzamelalbum dat volledig op maat wordt gemaakt in de gewenste stijl.

Onze samenwerking met lokale historische genootschappen zorgt ervoor dat we de meest fascinerende afbeeldingen en verhalen kunnen verzamelen om uw spaaractie te ontwikkelen en te produceren. Onze eigen vormgever zorgt ervoor dat het verzamelalbum vanuit het niets wordt opgebouwd en volledig aansluit bij uw wensen en stijl. Onze softcover en hardcover boeken bieden bovendien opties voor elke smaak en elk budget.

Onze historische spaaracties hebben bewezen een geweldige manier te zijn om klanten te betrekken en hen te verleiden om terug te keren naar uw winkel. De mond-tot-mond reclame die deze acties opwekken, zorgt voor nieuwe en terugkerende klanten.

We bieden ook gepersonaliseerde flyers aan die uw klanten informeren over deze unieke spaaractie. Deze flyers kunnen worden verpakt in een zakje met plaatjes om de interesse van uw klanten te wekken.

Naast deze geweldige producten bieden wij ook POS-materialen aan, zoals spandoeken, Roll-Up banners, A3 posters, B1 posters, vloerstickers en plafondhangers om uw actie extra te promoten.

Wouter Steenmeijer

Jumbo De Aker – Historische actie

“Wat hebben wij een enorm gave reacties gekregen over de invulling en uitstraling van dit boek! Maar het allermooiste zijn toch wel de verhalen.

O, kijk daar heb ik gewoond. – Daar heb ik ‘mijn meisie’ versierd. – Kijk, mijn vader staat op dat plaatje!

Heerlijk om onze klanten volledig op te zien gaan in de verhalen rondom de plaatjes.”