Sport spaaractie

Bent u op zoek naar een spannende manier om klanten te betrekken bij uw supermarkt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van spaaracties voor supermarkten, waaronder sportplaatjes.

Sportplaatjes, bekend van de populaire voetbalplaatjes, zijn een enorme hit onder jongeren. En wat is er nou leuker dan hun favoriete sportclub op een plaatje te sparen? Deze actie wordt in samenwerking met uw lokale sportclub gemaakt, waarbij elk lid zijn of haar eigen plaatje krijgt. Een geweldige manier om de sportclub te promoten, maar ook om terugkerende klanten te genereren en nieuwe klanten aan te trekken. Zo zorgen de sportplaatjes voor een hogere kassa-aanslag en een grotere naamsbekendheid.

Het verzamelalbum wordt volledig op maat gemaakt door onze eigen vormgever, passend bij uw huisstijl en wensen. In de meeste gevallen wordt het album als softcover geproduceerd, voor een betaalbare en praktische optie.

Tot slot bieden wij ook social media en POS-materialen aan, zoals spandoeken, Roll-Up banners, A3 posters, B1 posters, vloerstickers en plafondhangers, om uw actie extra in de spotlight te zetten. Kortom, wij hebben alles wat u nodig heeft om van uw sportplaatjes-actie een groot succes te maken!

Klinkt dat interessant? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!